Post by brumeprievagi on Mar 8, 2022 18:31:27 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Rickshaw Driving Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Rickshaw Driving Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri nelimitate primogems ▞▞▞
▞▞▞ Modern Rickshaw Driving Games 2022 version ▞▞▞
Jocul nu este prea bun, doar ok grafică slabă, care se poate juca o singură dată
Wow,super,joc,cel mai mult pentru mine să-l fac ca din nou și sunt atât de fericit că pentru o piesă de joc cu cineva bun,superrrrrrtt💖💖💖💖😘😘😘
Merita o stea pentru ca poti virusa telefonu
Modern Rickshaw Driving Games Strateginiai cmj
My Restaurant Cooking Home アーケード cti
Acesta este cel mai prost joc. Cine a conceput asta așa. Prieteni, vă rugăm să nu descărcați acest joc. Toți veți avea experiență proastă
Rick Perry este un scurtmetraj
Jocul modern tuk tuk auto rickshaw este un joc bun și uimitor, cu caracteristici frumoase. Grafica este foarte buna. Joc acest joc de multe ori. Fiecare nivel este interesant. Controalele jocului sunt fluide.
Carburantul se termină repede😑😑 dar este un joc foarte distractiv, îmi place.
Frumos, dar jocul ar trebui să fie mai lung și mai provocator
Ar fi avut mai multe stele. Pro: #O nouă experiență având un vehicul cu 3 roți în mână Contra: # Viteza, conducerea și manevrarea automată ar putea fi mult mai bune. S-a simțit foarte rigid în timpul conducerii. # rezervor de combustibil foarte limitat. Golit în două călătorii. Atingerea la pompă este foarte dificilă când ești departe de o pompă, cu atât mai dificilă când ai pasageri la bord. # Designul și aspectul orașului este prea urban, nu există nicio senzație de drumuri indiene normale. # Pasagerii sunt prea departe de ultima picătură.
Îmi place totul despre acest joc. Puteți face același lucru pentru mașini
Reclamele dvs. foarte proaste Jocul nu este bun
Uneori îngheață
Imaginea și animațiile și grafica și așa mai departe sunt atât de plictisitoare. Nu este un joc interesant dacă vrei să începi să-l joci
E un joc bun. Am jucat acest joc și am terminat toate misiunile în două zile
Cel mai prost joc vreodată!!! Grafica este atât de proastă, combustibilul este 600, pământul albastru este atât de enervant
Dau doar două stele pentru că acest joc este bun, dar atunci când facem patrula, vrem foarte mulți bani
Îmi place jocul, dar nu este suficient de bun
Este un joc foarte minunat care mi-a placut foarte mult
Acesta este un joc pe care îl poți juca dacă te plictisești, nu prea distractiv, dar îmi place să-l joc👍🏻🥴
Jocul modern tuk tuk auto rickshaw este, fără îndoială, cel mai bun joc pentru iubitorii de aventură. Toate nivelurile sunt atractive și superbe. Sunt foarte impresionat de caracteristicile și grafica lui
Spammerii nu adaugă nimic altceva grafică și control proaste
Descărcarea este foarte slabă
Urăsc asta pentru că merg niște mașini și reduc viteza
Îmi place acest joc, dar se termină combustibilul rapid
Nu este rapid în descărcare Când nivelul este finalizat, nu există altceva de făcut decât să renunți. Trebuie create alte drumuri. Este enervant să conduci zilnic pe același drum
Este unul dintre cele mai bune jocuri din Play Store pe care le-am văzut vreodată. Toate caracteristicile și grafica sunt, de asemenea, bune și au beneficii frumoase. Ar trebui să încercați și acest lucru și să vă distrați de minune.
Imi place dar prea scurt
Numele său este modern, dar jocul este vechi. Are doar modul carieră. Nu este un joc complex.
L-am luat și l-am dezinstalat a doua zi (FOARTE PLACITIT.) Când parchezi, îți arată unde să parchezi, dar se oprește de la sine, NU POȚI FRANA ȘI OPRIT. Jocul oribil are nevoie de MULTE MUNCĂ. Cine a făcut din acest joc mesajul pentru ei este „PROSTUL TĂU”
Este nevoie de mult timp pentru instalare și, în cele din urmă, este inutil
2 stele mai puțin Una pentru combustibil trece foarte repede A doua deocamdată hartă pentru locația exactă 😀
Acest joc este bun, dar plictisitor
Acest joc nu mă impresionează😑Cum îți umpli rezervorul de benzină? De ce ricșa merge atât de repede? De ce scade nivelul de gaz atât de repede? Anunțurile continuă să apară și ecranul meu continuă să înghețe. Vreau un joc care are mai puține reclame.
Bună ziua, acest joc este atât de prost și mașina, de asemenea, lentă și atât de mult vin anunțuri 😡😡😡😡😡😡😡
Acest joc este special pentru copii
Cel mai prost joc....grafică slabă.... Când joci, cu siguranță tinde să te doare capul...
Îmi place foarte mult acest joc, este atât de interesant de jucat, dar cele două probleme majore ale mele, care sunt în special în modul carieră: combustibilul scade atât de repede ca pe autostradă, nivelul 17, l-am încercat de patru ori înainte de a ajunge la un centru și a trebuit să-l fac. întoarceți-vă pentru a alimenta, e atât de enervant, vă rog să remediați asta. De asemenea, un oraș numit cloud oraș despre asta, apăs pe nivelul 1, nu funcționează deloc, vă rugăm să remediați și asta și la nivelurile pe care le apes pe deblocare, nu va funcționa, vă rugăm să remediați asta. Îmi place foarte mult acest joc, de aceea am dat patru stele. Joc grozav.
Îmi place jocul, dar există o parte a orașului în care drumurile sunt ceruri. Vă rog să o reparați. Nu pot merge la benzinărie pentru că nu văd drumul chiar dacă există o hartă.
Este un joc atât de bun. E ca și cum ai conduce adevărat. Există astfel de lucruri și niveluri reale și multe locuri. Dar cândva după ce s-a jucat mult timp s-a plictisit
Este foarte frumos
Acesta este un joc frumos
Modern Rickshaw Driving Games 전략 updi
Este ok, dar este foarte lent când îl descarci
Bun joc și atât de interesant Bun
Este un joc foarte interesant
Modern Rickshaw Driving Games 전략 updi